Bel 072 - 511 24 07

Disclaimer en Privacy

Ondanks het feit dat deze website en haar inhoud tot stand is gekomen met inachtneming van de grootst mogelijke zorgvuldigheid, wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor eventuele onvolledigheid of onjuistheden. Daarnaast wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor het gebruik van de informatie van deze website.

Niets van de inhoud van deze website mag worden verveelvoudigd (waaronder begrepen het opslaan in een geautomatiseerd gegevensbestand), worden gereproduceerd of anderszins worden gebruikt voor commerciële doeleinden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Toneeluitgeverij Vink.

Uw persoonsgegevens en uw privacy


PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Toneeluitgeverij Vink BV kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Toneeluitgeverij Vink BV, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Toneeluitgeverij Vink BV verstrekt. Toneeluitgeverij Vink BV kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 • Uw verenigingsnaam/bedrijfsnaam
 • Uw voor- en achternaam
 • Uw adresgegevens
 • Uw telefoonnummer
 • Uw website en e-mailadres
 • Uw bankgegevens
 • Uw IP-adres


WAAROM TONEELUITGEVERIJ VINK BV GEGEVENS NODIG HEEFT
Toneeluitgeverij Vink BV verwerkt uw persoonsgegevens om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen en/of telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt en/of nodig is voor de dienstverlening van Toneeluitgeverij Vink BV
Daarnaast kan Toneeluitgeverij Vink BV uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit dienstverlening inzake toneelstukken.


HOE LANG TONEELUITGEVERIJ VINK BV GEGEVENS BEWAART
Toneeluitgeverij Vink BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is voor het doel van verwerking, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens kunt u conform onderstaand lid; inzien, aanpassen of laten verwijderen.


DELEN MET ANDEREN
Toneeluitgeverij Vink BV verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst en/of afspraak met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Toneeluitgeverij Vink BV deelt uw aankoopgegevens toneelstukken met auteursrechtenbureau IBVA Holland BV.


IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Toneeluitgeverij Vink BV worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Toneeluitgeverij Vink BV gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.


GOOGLE ANALYTICS
Toneeluitgeverij Vink BV maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Toneeluitgeverij Vink BV bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google Analytics voor meer informatie.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Toneeluitgeverij Vink BV te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Toneeluitgeverij Vink BV heeft hier geen invloed op.
Toneeluitgeverij Vink BV heeft Google geen toestemming gegeven om via Toneeluitgeverij Vink BV verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.


GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@toneeluitgeverijvink.nl of ons correspondentie adres. Toneeluitgeverij Vink BV zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.


BEVEILIGEN
Toneeluitgeverij Vink BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Toneeluitgeverij Vink BV maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Toneeluitgeverij Vink BV verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Toneeluitgeverij Vink BV op via info@toneeluitgeverijvink.nl.

Toneeluitgeverijvink.nl is een website van Toneeluitgeverij Vink BV.

Toneeluitgeverij Vink BV is als volgt te bereiken:
Postadres: De Friese Poort 104, 1823 BT, Alkmaar
Vestigingsadres: De Friese Poort 104, 1823 BT, Alkmaar
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 37062470
Telefoon: 072-5112407
E-mailadres: info@toneeluitgeverijvink.nl


Waarom Toneeluitgeverij Vink?

 • Keuze uit een groot aanbod
  Bestel gemakkelijk online
 • Snelle levering
  Bestellingen snel bij u bezorgd
 • Persoonlijke service
  Wij staan graag voor u klaar!

Stel uw vraag