Bel 072 - 511 24 07

Algemene voorwaarden

Zichtzending

Voordelen van Toneeluitgeveriij Vink

 • Ruime keuze via onze website en catalogus.
 • Mogelijkheid tot selectie op bezetting, duur en genre
 • Persoonlijke hulp via telefoon 072 5112407
 • Maximaal 10 boekjes per zichtzending, meerdere zichtzendingen mogelijk.
 • Levering van (bijna) alle titels ook van de titels die niet op de site staan.
 • Zichtversies van Toneeluitgeverij Vink uitgaven mag u voor uw eigen vereniging behouden en hoeft u niet terug te sturen, tenzij anders vermeld d.m.v. een sticker. Hierdoor bespaart u retour porto uit! Tevens verzamelt u uw eigen zichtbibliotheek.
 • Snelle levering

Toneeluitgeverij Vink is u in uw zoektocht naar een nieuw stuk graag van dienst

Via onze website en zoekfilters kunt u zellf uw zichtzending samenstellen en bestellen.

Naast de vermelde titels op de site kunnen wij eveneens ook alle titels leveren die niet op onze site vermeld staan. Met VRIJE TITEL kunt u zelf titels opgeven.

De zichtversies van de uitgaven van Toneeluitgeverij Vink mag u behouden. U hoeft deze zichtversies niet terug te sturen naar Alkmaar. Zichtboekjes van andere uitgevers mag u maximaal DRIE WEKEN ter lezing behouden. Daarna volgt retournering. Op verzoek kan uw zichttermijn worden verlengd.

 1. U kunt natuurlijk voor de samenstelling van de zichtkeuze ons om advies vragen.. Graag vernemen wij een aantal gegevens van u: "genre van het stuk - speelduur - maximaal aantal beschikbare speelsters/spelers - plus graag opgaaf van reeds door u gespeelde stukken".
 2. Wilt u echter bij het aanvragen van een zichtzending zoveel mogelijk de boekjes nummers icm de titel opgeven.
 3. Biedt de zending u geen geschikte keuze, dan zenden wij op uw verzoek graag een nieuwe serie zichtexemplaren.
 4. U mag maximaal 10 titels per zichtzending bestellen. Meerdere zichtzendingen bestellen is natuurlijk prima. Zichtversies zijn gratis, u betaald alleen de handling/verzendkosten. De besteller mag de zichtboekjes behouden, hierdoor heeft u GEEN retour porto, en kunt u een eigen zichtbibliotheek opbouwen.

Bestellen

Enkele belangrijke bestelvoorwaarden voor u nog eens op een rijtje:

Leverantie is uitsluitend mogelijk per minimum aantal gelijk aan het aantal rollen in het stuk. (tevens na te vragen bij een van onze medewerkers)

 1. De keuze die u maakt moet wel definitief zijn. Want eenmaal voor rekening geleverde stukken kunnen niet worden geruild of teruggenomen. De boekjes worden specifiek voor u gemaakt of aangepast en verzonden.
 2. De penningmeester is persoonlijk verantwoordelijk voor de financiële afwikkeling van de bestelling. S.v.p. de gegevens van de penningmeester doorgeven bij de bestelling.
 3. Bestellingen worden voor rekening van aanvrager uitgevoerd.
 4. Aanvrager dient lid te zijn van de toneelvereniging, ten behoeve waarvan de bestelling gedaan is.
 5. Het is een toneelvereniging niet toegestaan met tussenkomst van een derde partij, welke niet als lid van die toneelvereniging is aan te merken, een bestelling te plaatsen.
 6. Voor regie-exemplaren en/of groot formaat boeken (A4 formaat) geldt een toeslag. De prijzen worden vermeld bij de toneelstukken op de site.
 7. Door bestelling en levering van het verplicht aantal boekjes bent u op de hoogte van de gestelde OPVOERINGSVOORWAARDEN en verplicht u zich hieraan te voldoen,
 8. De uitgever is gemachtigd het verplicht aantal boekjes te leveren zoals aangegeven bij de voorwaarden (in het boekje), tenzij de klant een minder aantal bestelt met opgaaf van reden o.a. Nabestelling.
 9. Indien u zich niet aan bovenstaande voorwaarden houdt dan is Toneeluitgeverij Vink gerechtigd naast de aanschaf van de verplichte tekstboekjes een boete op te leggen van minimaal 20 euro.

Privacy en persoonsgegevens (Wet AVG)

Lees hier ons privacybeleid.

Youtube

Denkt u eraan, dat het niet toegestaan is om uw gespeelde stuk(ken) online te plaatsen.

Zie de opvoervoorwaarden op www.ibva.nl

Auteursrechten

Ten aanzien van de auteursrechtelijke verplichtingen die uit een bestelling voortvloeien:

De auteursrechten van onze toneelwerken worden vertegenwoordigd door I.B.V.A. “Holland”.

Email info@ibva.nl en Website www.ibva.nl

 1. I.B.V.A. Holland is als ENIGE gemachtigd de rechten van onze toneelwerken te incasseren in Nederland. Voor België dient u contact op te nemen met Toneelfonds Janssens te Antwerpen. Het niet voldoen van uw te betalen auteursrechten aan één van deze genoemde bureaus zal worden gezien als een overtreding, en ontslaat u niet van het alsnog voldoen van de rechten aan het I.B.V.A. “Holland” of Toneelfonds Janssens te Antwerpen.
 2. Het is niet toegestaan de auteursrechten te laten regelen via tussenpersonen (o.a. NVA) of derden. De schriftelijke aanvraag tot opvoeren is altijd van en ondertekend door, een wettelijke vertegenwoordiger van de toneelgroep.
IBVA Holland
Postbus 363
1800 AJ Alkmaar
telefoon 072 5112135
e-mail: info@ibva.nl
website: www.ibva.nl

Waarom Toneeluitgeverij Vink?

 • Keuze uit een groot aanbod
  Bestel gemakkelijk online
 • Snelle levering
  Bestellingen snel bij u bezorgd
 • Persoonlijke service
  Wij staan graag voor u klaar!

Stel uw vraag