Bel 072 - 511 24 07

Details van dit toneelstuk

De verlenging, bunne met de billen bloot

Smeenge, A.

Inkijkexemplaar
TitelDe verlenging, bunne met de billen bloot
Artikelnummer24010
Dames (min/max)9 / 6
Heren (min/max)5
Personen11
Auteur(s)Smeenge, A.
CategorieEenakter
Aantal blz35
GenreOpenluchtspelen / Wagenspelen
Duur (min.)60 Min.

'DE VERLENGING' BUNNE MET DE BILLEN BLOOT

24010 Een wagenspel in één akte in opdracht van toneelvereniging 't Ontluikend Bloempje te Bunne, in samenwerking met Lichtbond Noord te Bunne Geschreven door: Reurt Boelema Marcel Boon Jan Brink Mark Dijkstra Geke Haan Carin van der Wijngaard 6 dames, 5 heren


Geachte lezer, voor u ligt een buitengewone samenwerking tussen de twee bevolkingsgroepen van het plaatsje Bunne in Noord Drenthe. Enerzijds de ‘normale’ bevolking in de vorm van de meer dan tachtig jaar oude toneelvereniging ’t Ontluikend Bloempje, anderzijds de zomerse gasten van de naturisten camping ‘de Mierenhoop’ als de vereniging Lichtbond Noord.
Het idee van deze samenwerking komt voort uit de ambitie van de toneelvereniging om haar grenzen te verleggen en de bekendheid bij de omringende dorpen te vergroten. Dit komt tot uiting in een wagenspel van één akte over het wel en wee van Bunne, maar is eveneens grenzeloos en tijdloos. Het wagenspel is geschreven door de schrijversgroep, bestaande uit Bunnenaren en is ‘gecoached’ door Marcel Boon van Boonaparte.
Over de tekst. De dik gedrukte gedeeltes geven de spelers aan die een tekst gaan zeggen, de rechte gedrukte gedeeltes zijn teksten van de spelers en de schuin gedrukte gedeeltes geven extra informatie over de gedragingen van de spelers of situaties.
De schrijversgroep.

Bestel dit stuk

Waarom Toneeluitgeverij Vink?

  • Keuze uit een groot aanbod
    Bestel gemakkelijk online
  • Snelle levering
    Bestellingen snel bij u bezorgd
  • Persoonlijke service
    Wij staan graag voor u klaar!

Stel uw vraag