Bel 072 - 511 24 07

Details van dit toneelstuk

Boeing Boeing (Jon van Eerd)

Camoletti, M.

Inkijkexemplaar
TitelBoeing Boeing (Jon van Eerd)
Oorspronkelijke titelBoeing-Boeing
Artikelnummer25914
Dames (min/max)4
Heren (min/max)2
Personen6
Auteur(s)Camoletti, M.
Vertaler(s)Eerd, Jon van
CategorieAvondvullend
GenreKomedie
Duur (min.)120 Min.
UitgeverVink

BOEING Boeing
Het is het jaar 1969. Een jaar nadat in de veelbelovende futuristische wijk “De Bijlmermeer” de eerste woningen werden opgeleverd. Het jaar van de maanlanding. Het jaar dat Lenny Kuhr het Songfestival wint met “De Troubadour”.
Boeing heeft de beroemde 747 ontwikkeld. Een vliegtuig dat tot op de dag van vandaag internationaal het meest herkend wordt.
Nederland heeft pas twee jaar kleurentelevisie en Rudi Carell is naar Duitsland vertrokken om zijn carrière daar uit te bouwen. De hotpants zijn hip, evenals de mini rok. Prinses Beatrix is drie jaar getrouwd met Claus en Nederland heeft alweer vijf jaar twee televisiezenders om naar te kijken.

In een fantastisch appartement in Buitenveldert woont de vrijgezelle Bernard die goed geld verdient in de reclamewereld. Hij is een levensgenieter en heeft zijn zaakjes mooi voor elkaar. Bernard heeft verschillende vriendinnen tegelijkertijd zonder dat zij dit van elkaar weten. Dan is de wereld van de luchtvaart misschien wel de meest ideale omgeving om je geliefden te selecteren? Stewardessen vertoeven regelmatig in het buitenland, zijn redelijk zelfstandig, altijd mooi, daadkrachtig, én onontbeerlijk, gebonden aan strakke vluchtschema’s! Met andere woorden het appartement van Bernard is een paradijsje op aarde! Totdat Harrie Vermeulen (daar is-ie weer) verschijnt en de boel danig uit de hand loopt. Bernard dreigt ontmaskerd te worden. Harrie trekt alles uit de kast om zijn vriend te helpen, maar had er niet op gerekend dat hij zelf ook nog een hart heeft!

Bestel dit stuk

€ 16,00

Waarom Toneeluitgeverij Vink?

  • Keuze uit een groot aanbod
    Bestel gemakkelijk online
  • Snelle levering
    Bestellingen snel bij u bezorgd
  • Persoonlijke service
    Wij staan graag voor u klaar!

Stel uw vraag