Bel 072 - 511 24 07

Details van dit toneelstuk

Wonderland!

Francoeur, B. / Devita, J.

Inkijkexemplaar
TitelWonderland!
Oorspronkelijke titelWonderland
Artikelnummer26468
Personen15
Auteur(s)Francoeur, B. / Devita, J.
Vertaler(s)Levi, R.
CategorieAvondvullend
Aantal blz78
GenreMusical algemeen
Duur (min.)130 Min.
UitgeverVink

WONDERLAND! (WONDELAND!)

26468 Musical door James Devita, muziek en liedteksten Bill Francoeur, gebaseerd op het boek: Alice in Spiegelland van Lewis Caroll, vertaling Rachel Levi, groep (ong. 30 personen)

De muzikale & rampzalige avonturen van een meisje genaamd Alice.

Wat er allemaal niet kan gebeuren als je zo nieuwsgierig bent als Alice! 

Weet je het nog? Alice is het meisje dat in een konijnenhol kroop en terecht kwam in een wonderlijke wereld. Maar de avonturen van Alice hielden hier niet op. Tijdens een koude wintermiddag stapt ze door de spiegel. De avonturen die ze hier beleeft zijn niet minder spannend! Ze belandt in een wereld waarin alles achterstevoren en ondersteboven is. In spiegelland beleeft ze veel wonderbaarlijke gebeurtenissen uit haar eerste droom in gespiegelde vorm terug. Het is een wereld waarin schaakstukken rondlopen en bloemen praten. In dat onbekende, verbazingwekkende land ontmoet Alice veel bijzondere figuren, waaronder Twiedeldom en Twiedeldie, de Gekke Hoedemaker, de Leeuw en de Eenhoorn, en niet te vergeten Humptie Dumptie.

In deze musical komen de avonturen van Alice samen: een nooit verouderd verhaal in een modern jasje, dat als geen ander humor, fantasie en gezond verstand verenigt. Een onbeschaamd grappige bewerking met alle bekende figuren. 


Bestel dit stuk

€ 13,00

Waarom Toneeluitgeverij Vink?

  • Keuze uit een groot aanbod
    Bestel gemakkelijk online
  • Snelle levering
    Bestellingen snel bij u bezorgd
  • Persoonlijke service
    Wij staan graag voor u klaar!

Stel uw vraag