Bel 072 - 511 24 07

Details van dit toneelstuk

Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd

Molenaar-Visser, S.

Inkijkexemplaar
TitelWie het kleine niet eert is het grote niet weerd
Artikelnummer29358
Personen9
Auteur(s)Molenaar-Visser, S.
CategorieAvondvullend
Aantal blz32
GenreSinterklaastoneel
Duur (min.)55 Min.

Sinterklaastoneel door Sandra Molenaar-Visser, 9 personen (1 meisje, 1 dame, 1 heer, Sinterklaas, 4 Pieten en Verteller)

Vader Roderick is het zat om steeds maar al dat gezeur van zijn vrouw Hedwig en dochter Sophie aan te horen. Hedwig heeft namelijk een zwembad aan Sinterklaas gevraagd voor in de tuin en Sophie een paard. Vader Roderick vind dit echter niet kunnen om zulke grote maar vooral dure cadeaus aan Sinterklaas te vragen en probeert Hedwig en Sophie uit te leggen dat dit niet erg netjes is.

Hedwig en Sophie trekken zich hier helemaal niks van aan en gaan er dan ook vanuit dat wat ze aan Sinterklaas gevraagd hebben dit ook gewoon krijgen. Maar als ze op een ochtend wakker worden en allebei hele andere cadeautjes in hun schoen hebben gekregen als dat ze gevraagd hadden, breekt er paniek uit. Hedwig en Sophie laten het er niet bij zitten en besluiten om naar Sinterklaas te gaan. Zullen Hedwig en Sophie hun zin krijgen!!! Of denkt Sinterklaas hier toch heel anders over en krijgt vader Roderick een cadeau wat hij nooit verwacht had!!!


Bestel dit stuk

Waarom Toneeluitgeverij Vink?

  • Keuze uit een groot aanbod
    Bestel gemakkelijk online
  • Snelle levering
    Bestellingen snel bij u bezorgd
  • Persoonlijke service
    Wij staan graag voor u klaar!

Stel uw vraag