Bel 072 - 511 24 07

Details van dit toneelstuk

Wie vermoordde de regisseur

Martin, C.

Inkijkexemplaar
TitelWie vermoordde de regisseur
Oorspronkelijke titelWho killed the director
Artikelnummer29878
Dames (min/max)3 / 4
Heren (min/max)4
Personen7
Auteur(s)Martin, C.
Vertaler(s)Arends, R.
CategorieAvondvullend
Aantal blz50
GenreThriller
Duur (min.)70 Min.
UitgeverVink

WIE VERMOORDDE DE REGISSEUR (Who killed the director)
29878 Spel met 3 akten van Chris Martin in de vertaling van Ron Arends voor een cast van 7 personages - 3 mannelijke, 3 vrouwelijke en 1 van beide. (Maar met verdubbeling is het mogelijk om met slechts 6 acteurs te spelen.) Speelduur ca een uur.

'Wie heeft het gedaan?’ in deze moordmysterie. Wanneer Ralf Valentijn, directeur van 'Kruitvat spelers', tijdens een repetitie op het podium wordt doodgestoken. Zijn het de mensen van de cast en crew die in de schijnwerpers staan voor moord!
'Wie vermoordde de regisseur?' Is de een populaire titel van de moordspelen. Met de kleine groep karakters, maakt het ook een ideale eerste aankoop. Het spel kan eventueel ook gespeeld worden met tekst in de hand, waardoor er weinig voorbereidingstijd is.
Het stuk speelt zich af in het heden in het fictieve ‘Voetlicht theater’, in het rustige dorpje Klikspaandam. ‘Kruitvat spelers’, geleid door de dynamische regisseur Ralf Valentijn. Ze oefenen een eigen moordspel met de naam ‘Een steek in het donker’. De repetities verlopen echter niet goed en nu de première nadert, ontstaat er enige jaloezie en rivaliteit. Maar de show wordt abrupt helemaal stilgelegd als Ralf ter aarde valt. Is het een broeinest van achterbaksheid?  Wie heeft de uitdrukking te letterlijk genomen?
Een moordmysterie waar het publiek na het lezen van het informatieblad zelf mee kan doen met de vraag ‘wie heeft het gedaan?’.  Inclusief pakket met quiz en publieksvragen.
Het spel heeft een eenvoudige opzet met decor en handelingen, ideaal voor (toneel)verenigingen, scholen, camping en/of  bedrijven.

Bestel dit stuk

€ 10,55

Waarom Toneeluitgeverij Vink?

  • Keuze uit een groot aanbod
    Bestel gemakkelijk online
  • Snelle levering
    Bestellingen snel bij u bezorgd
  • Persoonlijke service
    Wij staan graag voor u klaar!

Stel uw vraag