Bel 072 - 511 24 07

Details van dit toneelstuk

Super die super super

Roede, H.

Inkijkexemplaar
TitelSuper die super super
Artikelnummer30002
Dames (min/max)5 / 7
Heren (min/max)2 / 4
Personen9
Auteur(s)Roede, H.
CategorieAvondvullend
Aantal blz60
GenreKlucht
Duur (min.)100 Min.
UitgeverVink

SUPER DIE SUPER SUPER

30002    Klucht in vier bedrijven door Henk Roede, 5/7 dames, 2/4 heren (meerdere rollen wisselbaar + figuranten in de winkel mogelijk)

De supermarkt van Sjors is het slechtst lopende filiaal van de keten “Super Super”. Sjors is dan ook geen geboren ondernemer en heeft het ook niet getroffen met zijn kleurrijke personeel. Maar het allergrootste probleem is dat er een jaar geleden een vestiging van MegaMarkt is geopend aan de overkant van de straat.

De “Super Super” keten geeft Sjors nog één kans om de omzetcijfers op te krikken om zo de merknaam “Super Super” te mogen behouden. Om Sjors hiermee te helpen stuurt de keten hulp, in de vorm van de onervaren Nicolette. Nicolette gaat overijverig aan de slag, maar of alle inspanningen wel zo goed uitpakken? Komische situaties wisselen zich in een snel tempo af in deze klucht in een supermarkt, compleet met hangouderen, accordeonist voor de deur, een op hol geslagen flessenautomaat en nog vele andere gekkigheden.

Wederom een dolkomische klucht, geschreven door Henk Roede. Na successen als o.a. Tante Bella’s Beautysalon, Extra hulp op de Eerste hulp en Dolle beestenboel, is dit ook weer een stuk, welke garant staat voor een hilarische avond.

Bestel dit stuk

€ 12,00

Waarom Toneeluitgeverij Vink?

  • Keuze uit een groot aanbod
    Bestel gemakkelijk online
  • Snelle levering
    Bestellingen snel bij u bezorgd
  • Persoonlijke service
    Wij staan graag voor u klaar!

Stel uw vraag