Bel 072 - 511 24 07

Details van dit toneelstuk

Kijk uit! Je wordt bedonderd

Stouwie, P.

Inkijkexemplaar
TitelKijk uit! Je wordt bedonderd
Artikelnummer30020
Dames (min/max)6
Heren (min/max)3
Personen9
Auteur(s)Stouwie, P.
CategorieAvondvullend
Aantal blz80
GenreOpenluchtspelen / Klucht
Duur (min.)120 Min.
UitgeverVink

KIJK UIT! JE WORDT BEDONDERD!

30020    Klucht in twee bedrijven door Pieter Stouwie, 6 dames, 3 heren

Als Bram Kuipers een week met vakantie gaat, ziet Annie de Boer haar kans schoon om de villa van Bram te verhuren. Door de verhuur hoopt Annie een deel van haar schuld (4500 euro!!) die ze bij Bram heeft af te kunnen lossen. Maar lukt dat? Annie zit namelijk haar hele leven al in de hoek waar de klappen vallen. Als Annie had geweten wat haar allemaal aan narigheid boven het hoofd hing, is het maar de vraag of ze er ooit aan was begonnen.

Bram zijn buurvrouw Maaike, zwerver Nicotine en Bram zijn neef Sven en diens vriendin Suzanne (de dochter van Annie) zorgen voor veel onrust en de nodige stress. Houdt Annie haar hoofd koel?

Naast al deze beslommeringen is er de vermeende relatie tussen Bram en Eva Mertens. Bram ontkent het gerucht hardnekkig, maar de bewijzen stapelen zich in rap tempo op. Ondanks alles gelooft Nynke Visser haar vriend op zijn woord. Wie heeft een reden Bram in de maling te nemen? Of belazert Bram Nynke en heeft hij wel degelijk een verhouding met de Belgische schone?

‘Kijk uit! Je wordt bedonderd!’ is een klucht waarin mensen liegen, bedriegen, halve waarheden vertellen of bedrogen worden. 

‘Kijk uit! Je wordt bedonderd!’ is, naast de zaal, ook geschikt om in de open lucht te spelen. Dus toneelgezelschappen die een stuk zoeken voor hun openluchttheater:…‘Kijk uit! Je wordt bedonderd!’ is een aanrader.


Bestel dit stuk

€ 12,00

Waarom Toneeluitgeverij Vink?

  • Keuze uit een groot aanbod
    Bestel gemakkelijk online
  • Snelle levering
    Bestellingen snel bij u bezorgd
  • Persoonlijke service
    Wij staan graag voor u klaar!

Stel uw vraag