Bel 072 - 511 24 07

Details van dit toneelstuk

Een penthuis in Parijs

Rooij, Lucy van

Inkijkexemplaar
TitelEen penthuis in Parijs
Artikelnummer30039
Dames (min/max)8
Heren (min/max)6
Personen14
Auteur(s)Rooij, Lucy van
CategorieMusical
Aantal blz80
GenreNieuwe oogst / Musical algemeen
Duur (min.)105 Min.

EEN PENTHUIS IN PARIJS

30039       Een musical in vier delen door Lucy van Rooij,

                8 dames, 6 heren

In deze komische musical vol bekende hits met aangepaste teksten, is niet alles wat het lijkt. Vriendschap en intuïtie nemen het er op tegen intriges en vooroordelen over afkomst.

Eerstejaars student Esther wordt door twee oppervlakkige vriendinnen op sleeptouw genomen naar een feest in café Foppe. Daar is ook oud-schoolgenootje Vera, samen met vrienden Jasper en Gilbèrt. Gilbèrt, een echte player, ziet Esther wel zitten. Vera verzekert hem dat hij geen schijn van kans maakt; zij kent Esther langer dan vadaag. Een weddenschap is geboren. Het lot lijkt Gilbèrt goed gezind. Esther is na drie coctails stomdronken. Barman Deniz, die ook een oogje op Esther heeft, zorgt voor een taxi naar huis. Gilbèrt ziet zijn kans schoon haar daarbij ‘ridderlijk’ te vergezellen. Vera heeft intussen enorme spijt van de weddenschap. Zij is eigenlijk verliefd op Gilbèrt en doet haar uiterste best zijn versiertoer te saboteren.

Na de taxirit aangekomen bij Esther thuis blijkt Gilbèrt erg in de smaak te vallen bij haar vader. Haar moeder vertrouwt hem niet erg. Als de volgende ochtend Deniz Esthers verloren mobieltje terug komt brengen, ziet zij in hem een veel geschikter vriendje voor haar dochter. Dan gaat broertje Tijmen zich er ook mee bemoeien en dreigt de zaak echt ingewikkeld te worden. Wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind, Deniz of Gilbèrt?

Bestel dit stuk

Waarom Toneeluitgeverij Vink?

  • Keuze uit een groot aanbod
    Bestel gemakkelijk online
  • Snelle levering
    Bestellingen snel bij u bezorgd
  • Persoonlijke service
    Wij staan graag voor u klaar!

Stel uw vraag