Bel 072 - 511 24 07

Details van dit item

Het virtuele gezin

Johnson, Jemery

Inkijkexemplaar
TitelHet virtuele gezin
Oorspronkelijke titelThe virtual family
Artikelnummer30096
Personen11
Auteur(s)Johnson, Jemery
Vertaler(s)Harmen en Peter
CategorieTweeakter
Aantal blz22
GenreVirtueel theater / Komedie
Duur (min.)60 Min.
UitgeverVink

HET VIRTUELE GEZIN (THE VIRTUAL FAMILY)
30096 Uit de virtuele toneelserie van Toneeluitgeverij Vink, door Jemery Johnson, voor een flexibele bezetting tot 11 personen. 4 dames 4 heren en 3 kan allebei.

Mogelijkheid voor e-script of fysieke boekjes pakket (inclusief 11 boekjes)

Rechten gaan via het IBVA. U betaald een eenmalige vergoeding per soort optreden/uitzending. Bv 1) in een zaal of 2) per live-stream of 3) plaatsing youtube ect

Maak kennis met de VIRTUELEN - vader, moeder, zoon, dochter, oma, plus een kat genaamd Kitten en een genaamd Kat. Ze zijn maar een gewoon gezin dat in buitengewone tijden leeft. Een hele reeks technologische ontwikkelingen, elektronische huisassistenten en geautomatiseerde apparaten, waaronder Bobert de stofzuiger en FAT, de Fitness Assistant Trainer, zijn bedoeld om het leven gemakkelijker te maken en de Virtuals bij elkaar te brengen, maar op de een of andere manier raken ze meer losgekoppeld dan voorheen! Misschien is de technologische vooruitgang niet het enige waar ze mee moeten dealen?
Alleen al het kijken naar papa's tandenborstels online 'interviewen', laat iemand zich afvragen of het virtuele gezin de uitdagingen van de echte wereld kan overleven. Maar goed, dat hij zijn papa-grappen heeft om hemzelf te begeleiden, zelfs als niemand anders ze grappig vindt! Deze familie communiceert alleen digitaal, altijd in verschillende kamers van hun huis (wat dit stuk ideaal maakt voor een virtuele productie!).
Maar zal een vreemd robotvirus leiden tot zelfopgelegde sociale afstand? Ontdek het in deze serie van 13 scènes, die kunnen worden gepresenteerd als een prachtig toneelstuk van 60 minuten vol humor. Of neem een aantal willekeurige scènes op als dat beter uitkomt. Je kunt zelfs overwegen om gedurende een aantal dagen of weken één scène te doen om een Virtuele Gezin serie te maken!

Bestel dit stuk

€ 8,10

Waarom Toneeluitgeverij Vink?

  • Keuze uit een groot aanbod
    Bestel gemakkelijk online
  • Snelle levering
    Bestellingen snel bij u bezorgd
  • Persoonlijke service
    Wij staan graag voor u klaar!

Stel uw vraag