Bel 072 - 511 24 07

Details van dit toneelstuk

Drakenbloed

Cnossen, A.

Inkijkexemplaar
TitelDrakenbloed
Artikelnummer32713
Personen10
Auteur(s)Cnossen, A.
CategorieEenakter
Aantal blz52
GenreNieuwe oogst / Kindertoneel
Duur (min.)70 Min.

DRAKENBLOED

32713       Spannende komische eenakter voor en door kinderen vanaf 10 jaar door Aly Cnossen, minimaal 10 personen + figuranten

Twee zusjes gaan op zoek naar Drakenbloed. Saskia heeft een ongeneeslijke ziekte en kan niet meer beter worden. Suze heeft gehoord dat Drakenbloed het misschien genezen kan. Maar waar vind je Drakenbloed? Hier zijn geen draken. Maar in de middeleeuwen wel. Tante Siem heeft een tijdmachine, misschien kunnen ze die wel gebruiken. Op een avond stelen ze de tijdmachine en reizen ze naar de tijd van de draken. Ze reizen van de ene tijd naar de andere tijd, maar vinden geen drakenbloed en Saskia wordt zieker. Uiteindelijk komen ze in de middeleeuwen en vinden ze het drakenbloed. De zusjes komen verschillende personen tegen die hun helpen maar ook tegenwerken en sommige reizen met hun mee. Komen ze nog wel terug in hun eigen tijd en is drakenbloed wel een geneesmiddel voor Saskia?

Een toneelstuk voor en door kinderen vanaf 10 jaar. Er zijn 20 rollen en figurantenrollen voor wat jongere kinderen. Minimaal 10 personen met dubbelrollen. De personages kunnen zowel door een man/jongen en vrouw/meisje gespeeld worden. Er kan gebruik worden van bestaande liedjes en muziek tussen de scènes die passen bij het stuk. Eventueel door figuranten uitgevoerd. 

Bestel dit stuk

Waarom Toneeluitgeverij Vink?

  • Keuze uit een groot aanbod
    Bestel gemakkelijk online
  • Snelle levering
    Bestellingen snel bij u bezorgd
  • Persoonlijke service
    Wij staan graag voor u klaar!

Stel uw vraag