Bel 072 - 511 24 07

Details van dit toneelstuk

De jacht op de droomdieven

Maaijen, Rob

Inkijkexemplaar
TitelDe jacht op de droomdieven
Artikelnummer32878
Personen10
Auteur(s)Maaijen, Rob
CategorieAvondvullend
Aantal blz60
GenreKindertoneel / Volwassenen voor kinderen
Duur (min.)90 Min.
UitgeverVink

DE JACHT OP DE DROOMDIEVEN

32878       Volwassenen voor kinderen door Rob Maaijen,

                10 personen (waarvan aantal dubbelrollen heeft) 

Er gebeuren vreemde dingen ’s nachts... Twee handige dieven, Gladde Gerrit en Sluwe Sjaak, dringen de slaapkamers van kinderen binnen om hun dromen te stelen. Ze gebruiken hiervoor een geheimzinnig apparaat: de droomdetector/droomrecorder.

Wanneer de kinderen de volgende morgen ontwaken hebben ze een vreemd leeg gevoel in hun hoofd en zijn ze erg in de war. Steeds meer kinderen worden het slachtoffer. Artsen, de regering, politie en justitie staan machteloos, want niemand lijkt de droomdieven te kunnen stoppen. Er dreigt paniek uit te breken onder ouders en kinderen. Als de nood het hoogst is komen de beroemde detectives Jansen en Fritsen in actie. Ze openen de jacht op de gevreesde droomdieven. Ze bedenken een gewaagd plan om de dieven te ontmaskeren. Via een kindertehuis leidt het spoor naar het geheime laboratorium van professor Carl Gustav Eigenheimer. Dit gestoorde genie heeft een droomtransmitter ontworpen; een ingewikkeld apparaat waarmee hij dromen kan vermengen en uitzenden. Hij wil zo iedereen in zijn greep krijgen en de macht in de wereld overnemen. Zijn plannen lijken niet meer te stuiten. Zullen Jansen en Fritsen erin slagen de professor op tijd uit te schakelen?...Kan de wereld nog gered worden?...En krijgen alle kinderen hun dromen ooit terug?...

“De jacht op de droomdieven” is een spel vol afwisseling, actie en de nodige humor. Het biedt ook mogelijkheden voor eigen inbreng en het aantal rollen is variabel. 

Bestel dit stuk

€ 12,00

Waarom Toneeluitgeverij Vink?

  • Keuze uit een groot aanbod
    Bestel gemakkelijk online
  • Snelle levering
    Bestellingen snel bij u bezorgd
  • Persoonlijke service
    Wij staan graag voor u klaar!

Stel uw vraag