Bel 072 - 511 24 07

Details van dit toneelstuk

Zorgbot 2.0 (11 rollen)

Roede, Henk

Inkijkexemplaar
TitelZorgbot 2.0 (11 rollen)
Artikelnummer33126
Dames (min/max)3 / 9
Heren (min/max)2 / 8
Personen11
Auteur(s)Roede, Henk
CategorieAvondvullend
Aantal blz76
GenreBlijspel / Klucht
Duur (min.)115 Min.
UitgeverVink

ZORGBOT 2.0 (11 rollen) (nieuw van de hand van Henk Roede)

33126   Klucht door Henk Roede voor 3 / 9 dames, 2 / 8 heren (6 inwisselbaar -> totaal 11 rollen) ( bijvoorbeeld 8d, 3h of 5d, 6h of 6d, 5h ect...) Er is ook een versie met 10 rollen nr 33123.

Hans en Annie wonen nog zelfstandig, maar hebben daarvoor wel extra zorg nodig. Echter kraakt en piept het zorgstelsel onder de grote vraag en de stijgende kosten. Vandaar dat door zorginstelling “De Helpende Hand” is gekozen om het over een andere boeg te gooien. Directrice Cora de Vries besluit de ZorgBot 2.0 van tech-bedrijf Bottechnics als experiment in te zetten. De robot is bedoeld voor zowel zorg- als huishoudelijke taken. Een veelbelovend project, wat tegen de zin van Hans en Annie bij hun zal proefdraaien. Echter als Hans de vrouwelijke robot ziet, verandert hij meteen van gedachten. Ook dochter Floor is blij dat ze door de robot ontlast wordt van haar taak als mantelzorgster, een taak waar ze sowieso al niks van bakt.

Aangezien het een experiment is, houdt Jasper Buitenbeen, van het team deskundigen alles in de gaten en ook dokter Cees Jansen komt zo nu en dan langs om te kijken bij het experiment.

De buren Peter en Ans de Koning kijken met enige jaloezie naar alle zorg die hun buren wel en zij niet mogen ontvangen, immers zij hebben ook de nodige kwaaltjes.

Thuiszorgmedewerkster Nina van de Akker heeft zo haar bedenkingen bij het experiment. Ze heeft het dan nu wel veel te druk op haar werk, maar heeft ze straks nog wel werk?

Al met al een experiment met veel ups en downs, waarbij maar te bezien valt of het zal slagen.

Foto's

33126_zorgbot 2.0.jpg

Bestel dit stuk

€ 13,00

Waarom Toneeluitgeverij Vink?

  • Keuze uit een groot aanbod
    Bestel gemakkelijk online
  • Snelle levering
    Bestellingen snel bij u bezorgd
  • Persoonlijke service
    Wij staan graag voor u klaar!

Stel uw vraag