Bel 072 - 511 24 07

Details van dit toneelstuk

Hoeveel geluk kan je hebben!

Vliet, Theus van

Inkijkexemplaar
TitelHoeveel geluk kan je hebben!
Artikelnummer33229
Dames (min/max)8
Heren (min/max)7
Personen15
Auteur(s)Vliet, Theus van
CategorieAvondvullend
Aantal blz72
GenreNieuwe oogst Vink / Blijspel
Duur (min.)110 Min.
UitgeverVink
HOEVEEL GELUK KAN JE HEBBEN!
33229 Blijspel in vier bedrijven door Theus van Vliet, 
8 dames, 7 heren
Het huwelijk van Karel en Loes is na 39 jaar enigszins ontspoord. Loes woont tijdelijk bij haar moeder (oma Hak) in een piepklein flatje, een paar straten verder. Karel is in hun huis gebleven, samen met zijn dementerende vader (opa Verbaan) en zijn zus Wilma. Hun drie kinderen (Sonja, Suzanne en Daan) pendelen heen en weer tussen pa en ma, daarover hebben zij goede afspraken gemaakt, maar verder…  Door jaloezie en oud zeer lijkt het uit te draaien op een vechtscheiding. Karels vriend John probeert hem er doorheen te slepen en Jannie, zijn hulp in de huishouding, probeert alles draaiende te houden. Louise, Karels sexy nieuwe vriendin, doet ook haar uiterste best. Zij botst echter nogal met Karels zus Wilma.
Loes probeert te ‘overleven’ en zaken te regelen, maar haar advocaat bereikt weinig. Daarom luistert zij naar de adviezen van haar moeder en de praatzieke Ans Klep, haar buurvrouw. Of dat verstandig is… 
Bij Karel zorgt een voetbalwedstijd op tv voor veel tumult en bij Loes ontspoort een bezoek van haar advocaat. Een akkefietje met poes Soezie zorgt voor extra opwinding. Als Sonja, die een ‘relatie’ krijgt met glamourboy Ronnie, op opa’s verjaardag op de proppen komt met een verrassend nieuwtje, ‘smelt’ Karel volledig. Wanneer er dan de volgende avond ook nog een bijzondere gast op bezoek komt in huize Verbaan, ziet de wereld er ineens heel anders uit.

Hoeveel geluk kan je hebben!

Bestel dit stuk

€ 12,00

Waarom Toneeluitgeverij Vink?

  • Keuze uit een groot aanbod
    Bestel gemakkelijk online
  • Snelle levering
    Bestellingen snel bij u bezorgd
  • Persoonlijke service
    Wij staan graag voor u klaar!

Stel uw vraag