Bel 072 - 511 24 07

Details van dit toneelstuk

Puinhoop in de Kringloop (9 t/m 14 rollen)

Roede, Henk

Inkijkexemplaar
TitelPuinhoop in de Kringloop (9 t/m 14 rollen)
Artikelnummer33254
Dames (min/max)1 / 8
Heren (min/max)1 / 8
Personen9
Auteur(s)Roede, Henk
CategorieAvondvullend
Aantal blz72
GenreNieuwe oogst Vink / Klucht
Duur (min.)110 Min.
UitgeverVink

PUINHOOP IN DE KRINGLOOP (9 t/m 14 spelers)

33254 Klucht in drie bedrijven door Henk Roede. Kan gespeeld worden door 9 t/m 14 spelers. Minimale bezetting is 1 dame en 8 heren of 1 heer en 8 dames (alle combinaties hiertussen zijn mogelijk) + uit te breiden met 5 (dubbel)rollen van klant 2, 3, 4, 5 en 6... En eventueel winkel bezoekers als figuranten: De figuranten kunnen op en af gaan als klanten van de winkel.

Verbaast u zich er ook wel eens over dat bij “Tussen Kunst en Kitsch” zeer waardevolle objecten ontdekt worden, die slechts voor een paar euro in een kringloopwinkel zijn gekocht? Trea en Lolo verbazen zich er ook over, maar wat extra erg is, is dat hun eigen kringloopwinkel deze flater heeft geslagen.

Eigenaresse Trea besluit om maatregelen te nemen en schakelt de deskundige Van Dongeren in. Maar heeft ze wel de juiste persoon ingeschakeld?

Ondertussen komt er een extra hulp in de winkel in de persoon van Dolf, maar heeft Trea daar wel een goede zet mee gedaan?

Om de puinhoop in de kringloop compleet te maken, loopt een echtpaar de winkel in en uit met hun huisraad, worden schilderijen verwisseld en komt de huisbaas langs, die hele andere plannen met het pand heeft. Ondertussen gaat de verkoop gewoon door, maar er gaan wel hele eigenaardige items over de toonbank.

Wederom een dolkomische klucht, geschreven door Henk Roede, die altijd garant staat voor een hilarische opvoering.

Bestel dit stuk

€ 13,00

Waarom Toneeluitgeverij Vink?

  • Keuze uit een groot aanbod
    Bestel gemakkelijk online
  • Snelle levering
    Bestellingen snel bij u bezorgd
  • Persoonlijke service
    Wij staan graag voor u klaar!

Stel uw vraag