Bel 072 - 511 24 07

Details van dit toneelstuk

Trammelant in de blokhut

Gombold, Bernd

Inkijkexemplaar
TitelTrammelant in de blokhut
Oorspronkelijke titelNatur Pur
Artikelnummer33300
Dames (min/max)5 / 6
Heren (min/max)5 / 6
Personen11
Auteur(s)Gombold, Bernd
Vertaler(s)Ben ten Velde
CategorieAvondvullend
Aantal blz64
GenreOpenluchtspelen / Nieuwe oogst Vink / Blijspel
Duur (min.)95 Min.
UitgeverVink
TRAMMELANT IN DE BLOKHUT (NATUR PUR)
33300 Blijspel/Openluchtspel in drie bedrijven door Bernd Gombold, bewerkt en vertaald in het Nederlands door Ben ten                 Velde, 5/6 dames, 5/6 heren
Alleen het decor al in dit hilarische blijspel. Een bostafereel met evt. uitzicht op een meer, en een blokhut. En vanaf het tweede bedrijf een tent op het toneel. Oma Marie Harteveld wil haar verjaardag met haar kinderen vieren. De weduwe nodigt haar gezin uit voor een verblijf in een stuk bos aan een meer dat ze in bezit heeft. Vroeger kwam het gezin daar ook en beleefde mooie vakanties in en rond de blokhut. De kinderen zijn intussen volwassen en kunnen niet zo goed met elkaar opschieten.
De een vindt het maar niks, de ander noemt het geldverspilling; de jongste nog thuis wonende zoon was liever gaan barbecuen. Kleindochter Tineke heeft een andere mening, zij vindt het allemaal ’vet cool’.
Een rustig weekeinde wordt het allesbehalve. Oma vindt in de blokhut een tas met 50.000 euro, en dan worden ze allemaal knap hebzuchtig. Allerlei rare vogels, die ieder voor zich reden hebben de blokhut te bezoeken, zorgen voor veel verwarring en komische verwikkelingen. En dan loopt er ook nog een wolf rond. 

Bestel dit stuk

€ 12,00

Waarom Toneeluitgeverij Vink?

  • Keuze uit een groot aanbod
    Bestel gemakkelijk online
  • Snelle levering
    Bestellingen snel bij u bezorgd
  • Persoonlijke service
    Wij staan graag voor u klaar!

Stel uw vraag