Bel 072 - 511 24 07

Spelen in Corona tijd en informatie

Opvoeren voor een breder publiek mag weer. Repeteren en opvoeren ook!!

Per 1 juli mag u weer repeteren en opvoeren binnen de 1,5 meter. Voor toneelspelers waar in het spel contact noodzakelijk is geldt de 1,5 meter regel niet en indien er in het spel geen noodzakelijk contact is, dan bij voorkeur wel de 1,5 meter regel aanhouden op de b├╝hne. Jeugdtoneel kan sowieso weer zonder de 1,5 m regel repeteren en opvoeren.

Voor de bezoekers geldt wel de 1,5 meter regel in het theater of buiten.

Lees meer op de site Cultuur van de rijksoverheid en protocol NAPK podiumkunstenNAPK heeft voor de podiumkunsten dit protocol opgesteld waarmee organisaties weer kunnen starten met het veilig en verantwoord repeteren. Dit kan ook als leidraad dienen voor amateurtheater-, dans- en muziekgezelschappen. Wat betreft uitvoeringen en voorstellingen kunnen amateurgezelschappen het protocol van het VSCD voor theaters en concertzalen als voorbeeld nemen.

Download Selectie stukken Corona-1,5 meter-proof 2020
Download Sketches voor Straat theater Corona-1,5 meter-proof

-----

Gaat u voor 31 december 2020 opvoeren?  Maak dan gebruik van de TOP-regeling (tijdelijke opvoeringsrechten-actie periode).  U speelt 2 opvoeringen voor de rechtenprijs van 1, of 4 opvoeringen voor de rechtenprijs van 2 ect. Informeer  voor de voorwaarden bij het auteursrechten bureau IBVA (www.ibva.nl)

Update nav advies kabinet 24 juni 2020

Werk met reservering en informeer bij uw gemeente. Lees meer op de site van de rijksoverheid en protocol podiumkunsten.

* Zorg dat uw podium duidelijk afstand heeft tot bezoekers in de zaal.

Protocol zalen: De vereniging van theater zalen VSCD heeft bij heropening een protocol opgesteld. Deze kunt u bespreken met uw eigen theater. (download klik hier)

Vanwege het corona-virus zijn wij genoodzaakt de bezetting op kantoor aan te passen. Mogelijk zijn wij beperkter telefonisch bereikbaar. Bij geen gehoor stuurt u dan svp een email naar info@toneeluitgeverijvink.nl. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

Bestellingen en zichtzendingen gaan gewoon door. Daar zijn wij alleen maar blij mee. Wij streven ernaar deze zsm te leveren. U kunt op de gebruikelijke wijze 24 uur / 7 dagen in de week bestellen via de site en/of via de email info@toneeluitgeverijvink.nl.

Wij danken u voor uw begrip.Waarom Toneeluitgeverij Vink?

  • Keuze uit een groot aanbod
    Bestel gemakkelijk online
  • Snelle levering
    Bestellingen snel bij u bezorgd
  • Persoonlijke service
    Wij staan graag voor u klaar!

Stel uw vraag

{demo}